Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Classic 69,-

Kuvaus studiossa max. 45min. Kuvauksen jälkeen saat tunnukset, joilla pääset katsomaan vedoksia.Vedoksista voit tilata haluamasi kuvatuotteet.

Digital 199,-

Kuvaus studiossa max. 45min. Kuvauksen jälkeensaat tunnukset, joilla pääset katsomaan vedoksia. Tästä kuvauksesta saat tiedostot 15x20cm koossa omaksi. Voit käyttää kuvia digitaalisesti tai tehdä kuvat itse.

Digital Premium 299,-

Tämä kuvaus on sama kuin edellinen, mutta tiedostot saat isoina 40x50cm kokoisina. Voit itse päättää miten kuvasi teetät, jaat ja julkaiset.

Kuvaus miljöössä, lisämaksu 50,-

- kun haluat, että kuvaus suoritetaan ulkona miljöössä.

Useampi henkilö kuvassa, lisämaksu 25,-/henkilö

- Haluatko vaikka lapsikuvaan mukaan sisarukset tai vaikka vanhemmat? Kun kuvaan tulee enemmän kuin kaksi henkilöä, lisämaksu on seuraavista 5,-/henkilö.

Digitiedostojen käsittely 15,-/ruutu

- mikäli olet valinnut kuvauksesi digital versiona, voit valita haluamasi määrän digitaalisia tiedostoja. Jokaisesta valitsemastasi kuvasta käsitellään sävyt, iho, taustat ym. Erikoiskuvankäsittely sovitaan erikseen (esim taustan vaihto).

Olipa kuvaustarpeesi sitten häät tai hautajaiset, tai vaikka kotona pidettävät rippijuhlat, kuvaamme ne toiveidesi mukaan 25 vuoden ammattitaidolla.

Kuvaushinta 100,-/tunti

Kuvauksen jälkeen saat kaikki kuvat nähtäväksesi nettipalvelussamme.

Voit valita teetätkö laadukkaat digikuvat 2€ kpl vai haluatko kuvat tiedostomuodossa omaksi 4€ kpl